Cena starosty města Rožnova pod Radhoštěm rožnovské firmě RETIGO

Cena starosty města Rožnova pod Radhoštěm rožnovské firmě RETIGO. 
Společnost RETIGO patří k úspěšným a dynamicky se rozvíjejícím rožnovským firmám. Dne 7. listopadu 2019 převzali její zástupci v kulturním zařízení Vrátnice prestižní Cenu starosty města Rožnova pod Radhoštěm za rok 2019.

Svou historii začala společnost RETIGO psát před 25 lety v roce 1994. V současnosti je jediným českým výrobcem parních konvektomatů, které z 90% tvoří výrobní program firmy a které zaujímají pevné místo v profesionálních kuchyních téměř po celém světě. Společnost klade důraz na vysokou kvalitu svých výrobků i jejich cenovou dostupnost. Každoročně vyrábí přes tři tisíce konvektomatů.

Na snímku zleva Libor Pavelka, Norbert Pelc, starosta Ing. Radim Holiš, místostarostka Mgr. Kristýna Kosová. 

Společnost má přes 120 zaměstnanců a stále pokračuje v rozvoji areálu firmy i v inovací výroby. Například generace konvektomatů Vision přináší nová a neotřelá řešení, která zachovávají vlastnosti profesionálního gastronomického zařízení rozšířené o inovace, které „… posunují možnosti a svobodu kuchařů k ještě lepším výsledkům s cílem plně uspokojit požadavky zákazníků a vaření si jednoduše užít.

Svým názvem společnost RETIGO (pouze s jedním „T“ v názvu) volně navazuje na legendární spisovatelku Magdalénu Dobromilu Rettigovou (1785-1845), autorku „Domácí kuchařky aneb Pojednání o masitých a postních pokrmech pro dcery české a moravské.“

„Ten název pro nás znamenal šťastnou hvězdu,“ uvedl zástupce společnosti RETIGO při přebírání prestižní Ceny starosty města Rožnova pod Radhoštěm za rok 2019. „Už jsme získali významnou Cenu na veletrhu a nyní prestižní Cenu starosty města Rožnova.“

„Přejeme vám za nás za všechny udržet plány a cíle ve zdraví a spokojenosti firmy i rodiny,“ blahopřál starosta města Rožnova pod Radhoštěm Ing. Radim Holiš při předání Ceny zástupcům firmy RETIGO.

Text © Richard Sobotka
Foto © Jakub Sobotka

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *