Numericky výjimečný den 22. 11. 2022.

Aniž jsme to nějak zaznamenali, proběhlo úterý 22. listopadu 2022 numericky jako poněkud neobyčejný den. Na číselném významu zmíněného dne by se procvičili numerologové. A to právě s ohledem na číslice v jeho identifikaci: jedna nula, dvě jedničky a pět dvojek.

Pro celé datum: 22. 11. 2022 je výsledné numero číslo 6, které znamená upřímnost. Lidé narození ve znamení této číslice bývají spolehliví a čestní. Jsou veselí, mají tolerantní povahu a optimistické názory. Dbají o soulad mezi přáteli, o radost se dělí s ostatními. Jejich vlídná a starostlivá povaha jim získává spousty přátel.

Výsledné číslo 12 je znamením úplnosti, jako je například počet znamení ve zvěrokruhu, počet měsíců v roce, počet kmene Izraele, počet apoštolů a další.

Sečteme-li obě cifry, pak výsledná číslice 3 signalizuje talentovaného člověka, který se rychle učí a sklízí úspěchy ve svém oboru. Tito lidé vynikají v umění, ve sportu a ve všem, co vyžaduje bystré myšlení a intuici. Trojka také značí sebedůvěru a smělost, avšak i netrpělivost rychle dosáhnout úspěchů.

Rozložíme-li pak numerickou část tohoto dne podrobněji, pak dvě dvojky, součet numerického označení dne, a poslední dvě dvojky v označení roku mají vždy výslednou číslici 4. Čtyřka je číslem pevných a praktických povah. Tito lidé snadno chápou nové myšlenky, jsou poctiví, spolehliví a vyznačují se trpělivostí a vytrvalostí.

Znásobíme-li identifikační číslici 11 tohoto podzimního měsíce dvěma, vyjdou nám dvě poslední numera identifikačního označení roku jako dvě dvojky – 22. Obrátíme-li jednu z těchto dvojek v horizontálním směru a „přicvakneme-li ji“, tak říkajíc „čumák na čumák“ k druhé dvojce, vytvoří znak srdce, což je symbol lásky a upřímnosti.

I tento výjimečný den skončí úderem půlnoci a v následující vteřině, minutě a hodině už si jej připomene jen málokdo.

Text a foto © Richard Sobotka

 

 

 

 

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *