Rožnov vás bude v červnu bavit.

Rožnov vás bude v červnu bavit

 Rožnov pod Radhoštěm, 15. 6. 2023 • V sobotu 24. června vás bude Rožnov bavit. I přesto, že Rožnov baví celý rok, v tento den to bude ještě více. V městském parku v okolí hudebního altánu a za rožnovskou ZUŠkou proběhne den plný koncertů, zábavy a nejrůznějších aktivit pro všechny věkové kategorie.

Akci Rožnov mě baví jsme připravili abychom nabídli všem rožnovákům možnost užít si den v parku a přitom si poslechnout dobrou hudbu, ochutnat něco dobrého k jídlu a pití a zároveň si užít atrakce a aktivity, mezi nimiž si najde své každá věková skupina“, přiblížil ředitel Téčka Jakub Sobotka.

A připraveno toho bude opravdu hodně. Za ZUŠkou a v jejím okolí skákací hrady, simulátor F1, malování na obličej, minifotbalové hřiště, stromolezení a lanové překážky, stanoviště s aktivitami Střediska volného času nebo pohybové aktivity, které připravuje Charita Valašské Meziříčí. A přidá se také Městská policie s taktickou airsoftovou střelnicí nebo lanovou dráhou přes jezírko a rožnovští hasiči, kteří vystaví pro zvídavé kluky i holky svou nejnovější techniku.

Hodně se toho bude dít také na arkádě Společenského domu. Svou apatyku z první republiky tam totiž na celý den rozbalí Český svaz žen. Spolu s nimi můžete na arkádě vidět vystoupení kloboukového klubu Dantes a swingovou tančírnu, která na něj vždy naváže.

Po celý den bude hrát také hudba. A jak se na rožnovskou akci sluší a patří na starost to dostali především hudební skupiny a muzikanti z Rožnova a okolí. Střídavě na podiu a v hudebním altánu bude možné vidět a slyšet Beskydský orchestr, Cimbal hellband, Věru Faldýnovou & Universe, seniorský pěvecký sbor Rosénka, divadelní pohádku pro děti Zlobivé ponožky, cimbálovou muziku Jánoš, koncert Cimbal Classic spojený s křtem knihy Dalibora Štrunce, písničkářku Beatu Bocek nebo rockovou kapelu Conchord. A na úplný závěr bude podium patřit legendárnímu Banjo bandu Ivana Mládka a na úplný závěr DJ dvojici Malalata.

Snažili jsme se celý den poskládat tak, aby si sobotu v parku mohly užít všechny věkové kategorie a celé rodiny společně. Věříme, že si v něm každý najde to své a společně strávený čas si všichni nesmírně užijí“, doplnil dramaturg Téčka Pavel Jakubík.

Více informací: Pavel Jakubík, 733 595 581, pavel.jakubik@tka.cz
https://www.tka.cz/program/2023/06/roznov-me-bavi

Téčko, příspěvková organizace | 1.máje 1000 | Rožnov pod Radhoštěm

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *