Jaký bude rok 2021.

Přizvěme na pomoc numerologii. Ta se zakládá na víře, že čísla mají vliv na život a osobnost člověka. Každý má jistá čísla, která souvisejí například s jeho narozením. Ale může numerologie prozradit osudovost nově přicházejícího roku? Jestliže věříme, že odcházející starý rok zemře poslední den v poslední hodinu, poslední minutu a poslední vteřinu, pak se nový přicházející rok narodí v prvé vteřině, minutě, hodině prvého dne nastávajícího roku.

Co tedy numerologie napoví o nadcházejícím roku 2021?

Pro rok 2021 je magické číslo 5. To vypovídá o dobrodružství, temperamentu, inklinaci nových myšlenek. Číslice pět je znamením nezávislosti, také však o čerpání poznatků a využití zkušeností, takže je snadné nalézt řešení i v neočekávaných situacích.

Pro datum narození Nového roku je pak magickým číslem sedmička, symbol vědomosti, bádání, vymýšlení až fantazírování, což podporuje analytické schopnosti. Rok s číslicí sedm v erbu dává šanci uměleckým a filozofickým výbojům. Také naději dosáhnout finanční nezávislosti a obchodních úspěchů. A může to být i rok empatie.

Podle čínského horoskopu bude rok 2021 ve znamení kovového Buvola. Člověk by se měl v tomto roce zaměřit na zdokonalování všeho, co ho obklopuje. Bude to rok pracovitosti a pilní budou odměněni. Avšak nic nepřichází zadarmo a na každého budou kladeny vyšší nároky.

Rok 2021 by měl být rokem stabilním. Nebude docházet k větším změnám, finanční záležitosti zůstanou uspořádány, dluhy a rozvolněné vztahy vyřešeny. Měly by se také srovnat následky pandemie koronaviru.

Pracovitého a pečlivého nemine rychlý kariérní postup a odměny. Zaměstnání budou dlouhodobá a budou znamenat finanční polepšení.

Pokud jde o finance, netřeba se v roce 2021 obávat ztrát, naopak by se mohlo podařit dosáhnout jisté ekonomické nezávislosti. Nečekané peníze na kontě pak pomohou vyřešit řadu problémů.

V osobních  vztazích je doporučeno střežit se nevěry a vztahům na jednu noc. I v dlouhodobějším poměru však může dojít k nedorozumění, ale je dobré si uvědomit, že harmonický vztah je třeba budovat.

Pokud jde o zdraví doporučuje se starat se o ně, jíst zdravé potraviny, pečovat o své tělo i ducha.

Kovový buvol má sílu oceli a brání vše, co si vydobyl. Buvol miluje pořádek, je obětavý, nezávislý, stálý, odvážný a spolehlivý. Překážky, pokud se mu postaví do cesty, všechny zvládne.

Takže jaký vlastně bude rok 2021?

To záleží na každém z nás.

 

 

 

 

 

Text foto a reprofoto © Richard Sobotka

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *