Zašová exkluzivně i v měsíci září

Milí všichni, 
dovoluji si Vás opět informovat a samozřejmě Vás taky pozvat na dvě nejbližší akce u nás v Zašové. 

Tradičně první sobotu v září se konají Zašovské slavnosti a Gastrofestival Love FOOD – tentokráte krásně 1. září. Hlavním tahákem hudebního programu je skupina Mydy Rabycad, která vystoupí až večer, nicméně po celý den si každý najde to své – Brontosauři Revival, Easy steps, Tanja s Bandem, B-Art, folklor z Nevädze, Kubuku, naši Zašovjanku a hned na začátku, tj v 10 hod náves rozezvučí Gipsy Imperio z Přerova. A co ochutnáte? Specialitky třeba od Alberta Málka, Zebry, restaurace Na kraji lesa, Bronx Dogs a na kafčo si můžete zajít do naší kavárny I-cafe.

V následujícím týdnu se u nás bude hrát první divadlo podzimní sezony – tentokráte na přání diváků ochotnické. Ve čtvrtek 6. září přijede s brilantní francouzskou situační komedií Dokud nás milenky nerozdělí hranické divadlo Ventyl.

 

Na druhou polovinu září opět chystáme Hospodský kviz – tentokrát speciál fotbalový, už se nám i rýsuje program oblíbených cestovatelských večerů na celé podzimní a zimní období, a také chystáme poslední koncertíky na návsi. Takže září u nás v Zašové bude pestré.

Přeji všem krásný závěr prázdnin a taky nějaký ten deštík až déšť.

Mějte se hezky a opatrujte se.

 


Vložil sb

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *