TKA – T klub – kulturní agentura – listopad 2019

Další týden s akcemi TKA je pestrý, jedna z nich Zbyněk Terner – vánoční koncert je vyprodána, na těch zbývajících vás rádi uvidíme.

Středa 20. listopadu 2019 – 19:00 – Vrátnice

PKM – THE SHADOWS REVIVAL

Původně parta muzikantů, hrajících pro radost sobě a pro pobavení svých kamarádů, např. u příležitosti narozenin, nebo jen tak v hospůdce, nebo na zahrádce. Repertoár tvořily hlavně bigbítové a raně rockové skladby z 60. let, tak jak se v té době hrávaly na zábavách a tzv. čajích. Na základě zájmu publika (a hlavně pamětníků těchto akcí) postupně přicházely i nabídky na veřejná vystoupení.

Vstupné pouze na místě 99 Kč. Uspořádání sálu na sezení bez místenek.


Středa 20. listopadu 2019 – 19:00 – hotel Energetic

ZBYNĚK TERNER  – VÁNOČNÍ KONCERT 2019

Všichni, kdo máte rádi atmosféru klidu, jiskřivého sněhu a krásných melodií jste srdečně zváni na v pořadí již devátý Vánoční koncert, který se uskuteční 20.11.2019 od 19 hodin v Hotelu Energetic v Rožnově pod Radhoštěm. Doprovodné trio zahraje ve složení Jiří Zabystrzan – piano, Zdeněk Holka – kontrabas, Dan Olejník – bicí. Jako vždy nechybí ani vzácný host jímž letos bude Marco Campos rodák z Limy ( Peru ), který sám o sobě říká:“ Jsem zpěvák s latinským srdcem a krví v žilách.“ Tešte se na latinskoamerické koledy.

Vstupné s místenkou: 250 Kč. Předprodej v sídle T klubu, v TIC nebo online od 15. 10. od 8:30.

Čtvrtek 21. listopadu 2019 – 19:00 – Vrátnice

JIŘÍ ČERNÝ – HLASY SAMETOVÉ REVOLUCE

Poslechový pořad o hudebních osobnostech, které se podílely na listopadových událostech v roce 1989. Publicista zakazovaný komunistickými vládci se stal jakýmsi tiskovým mluvčím Sametové revoluce. Byl to on, kdo na Václavském náměstí uvedl Martu Kubišovou, aby zazpívala „Motlitbu pro Martu“ a o pár dní později na tiskové konferenci Občanského fóra oznámil rezignaci komunistických pohlavárů. Jeho autentické vzpomínky zabrousí i do nehudebních vod a společně si připomeneme listopadovou euforii a společně můžeme podiskutovat, jak se očekávání života ve svobodné společnosti splnila.

Vstupné s místenkou: 130 Kč, studenti: 60 Kč pouze na místě. Předprodej od 15. 10. 2019 v sídle T klubu, v TIC nebo online.

Sobota 23. listopadu 2019 – 20:00 – Vrátnice

THANX, TELESA OHNEPAL

Koncert dvou hardcorepunk kapel z Prahy a Kladna.
Kapelu ThANX založila v srpnu roku 2014 parta ostřílených muzikantů, známých z řad zásadních pražských hardcore, punkových a alternativních skupin. Vydali dvě split desky, vlastním nákladem již vyprodaný split 10″ se skupinou Třetí stupeň tortury a v loňském roce na Malárie records split LP s TELESA OHNEPAL, kladenským hardcorepunkem, s nimiž sdílejí bubeníka a tento koncertní výjezd.
Sestava

Vstupné: do 22. 11. 120 Kč, v den akce 150 Kč. Předprodej v sídle T klubu, v TIC nebo online.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *