Jeden z nejlepších světových Beatles revivalů vystoupí na Folkrockování Rožnov pod Radhoštěm.

Jeden z nejlepších světových revivalů legendárních The Beatles, slovenští The Backwards, se představí divákům v Rožnově pod Radhoštěm v rámci festivalu 31. Valašské folkrockování. Stane se tak v tradičním prostředí amfiteátru Na stráni Národního muzea v přírodě – Valašského muzea v přírodě v Rožnově pod Radhoštěm v sobotu 22. srpna 2020 ve 22:15.

Jsme skvělou zprávou, že kapela, která dvakrát získala ocenění na nejprestižnějším festivalu Beatles revivalů na světě New York Beatlefest přijala naše pozvání a celý festival zakončí. I přesto, že doposud jsme se revivalům vyhýbali, tak jedni z objektivně nejlepších na světě na něj jistě patří. Zároveň má hudba The Beatles obrovské množství příznivců a tak věříme, že diváky potěší,“ řekla dramaturgyně kulturní agentury Romana Rusková.

Další hvězdou, která také dorazí ze Slovenska, bude nejlepší slovenská vokální skupina Fragile v sestavě se zpěvačkou a herečkou Soňou Norisovou.

Fragile, i přesto, že svým názvem není toto uskupení možná až tak známé, jsou naprosto špičkovou vokální skupinou a jsou jednoznačně tou nejlepší na Slovensku. To je myslím známka obrovské kvality,“ doplnila Romana Rusková.

Košická skupina The Backwards začala svou kariéru v roce 1995 původní tvorbou. Poté následovalo spontánní rozhodnutí věnovat se hudbě své nejoblíbenější skupiny Beatles. První koncertní vystoupení se odehrálo v září 1996. Za dobou své existence se vypracovala na jeden z nejlepších The Beatles revivalů na světě.

Fragile je slovenská vokální hudební skupina, kterou tvoří osobnosti známé z televizních obrazovek a divadel. Tváře této skupiny se objevovaly v televizních seriálech, v divadelních a muzikálových představení či v televizních show.

Více informací: Romana Rusková, 731 154 244, tka@tka.cz
https://www.tka.cz/program/2020/08/31-valasske-folkrockovani

T klub – kulturní agentura, příspěvková organizace | 1.máje 1000 | Rožnov pod Radhoštěm

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *