Benefiční stream a aukce na Café & Bar Vrátnice

Benefiční stream a aukce na Café & Bar Vrátnice

 Rožnov pod Radhoštěm, 29.4. 2021T klub – kulturní agentura má za sebou zatím největší akci letošního roku, a to benefiční stream na podporu kavárny a baru Vrátnice, který se uskutečnil ve čtvrtek 22. dubna 2021.

„V online prostředí vysílání takříkajíc zabodovalo. Pestrá volba muzikantů, kteří ze sebe vydolovali maximum, profesionálně zvládnutý živý přenos a skvělý zvuk, stojí za vysokou sledovaností benefičního koncertu. V neposlední řadě pozornost budila samotná myšlenka benefice. Chtěl bych moc poděkovat všem umělcům, že vystoupili bez nároku na honorář a všem posluchačům a fanouškům, kteří přispěli a pomohli tak k přežití kavárny Vrátnice,“ rekapituluje průběh akce Martin Valášek, hudební dramaturg z pořádajícího T klubu.

Na dvou podiích se vystřídali improvizační freerockové seskupení Forest& spol., mladá rožnovská zpěvačka Věra Faldýnová s kapelou Universe, stálice rožnovské alternativní scény Ctib, který nedočkavě vyhlíží vydání své první sólové desky a Bára Petříčková z kapely Goji, která se na Vrátnici cítí jako doma.

„Kromě streamovaného koncertu, který můžete shlédnout na stránkách klubu Vrátnice a T klubu do 24. května, jsme na podporu baru upořádali benefiční výtvarnou aukci. Oslovili jsme místní výtvarníky, kteří nám ochotně věnovali do aukce svá díla, za což jim moc děkujeme. Aukci jsme vyhlásili v průběhu streamu, díla si můžete prohlédnout na facebooku T klubu, kde také probíhá dražba. Obrazy, fotografie, sklo, keramika, trička – to vše můžete získat a uzmout si kousek umění do svého domu,“ popisuje aukci Jakub Sobotka, ředitel T klubu.

Svá díla věnovali Ladislav Krajča, Veronika Mičolová, Veronika Plátková, UbaldRutar, Libuše Kotrbová, Jakub Sobotka, Josef Bosák, Marek Tihelka, Jaroslav Polášek, Petra Hamanová, Ivo Jurásek a Emil Křižka.

„Benefiční koncert a aukce má pro nás velký význam. Věřím, že velká podpora napomůže kavárně překonat tuto složitou dobu. Bez stylového zázemí si provoz hudebního klubu nedovedeme moc představit. Jsem moc rád, že se nám podařilo zapojit do akce široké spektrum umělců pocházející z Rožnova pod Radhoštěm,“ dodává na závěr Martin Valášek.

Záznam streamu je k dispozici na webu www.tka.cz nebo na Facebooku a Youtube kanálu agentury.

Více informací: Martin Valášek, 733 610 600, tka@tka.cz
https://www.tka.cz/program/2021/04/beneficni-stream-na-kavarnu-vratnice

T klub – kulturní agentura, příspěvková organizace | 1.máje 1000 | Rožnov pod Radhoštěm

 

 

Foto @ Jakub Sobotka

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *