Zašovské slavnosti 2021.

Zašovské slavnosti a Gastrofestival LoveFOOD první zářiovou sobotu

Lake Malawi, UDG a Michal Tučný Revival z Plzně budou hlavními hvězdami hudebního programu Zašovských slavností. Přijďte si je v sobotu 4. září užít s celou rodinou.

O spokojené chuťové pohárky hostů se postarají v rámci gastrofestivalu LoveFOOD např. Rožnovské pivní lázně, Nashe Bistro, Jannie’s coffee house, Fresca restaurant či místní iCafé. Čepovat se bude pivo Portáš z místního pivovaru.

Pro děti jsou připraveny dílničky, balonkový klaun či promítaná pohádka v sále.

Důležitým okamžikem v programu bude křest knihy Zašová v proměnách časů, kterou Obec Zašová vydala na sklonku loňského roku k 650 letům obce, ale dosud nebyla možnost takto ji veřejně prezentovat. „Je nám ctí, že jejím kmotrem se stane prof. Jindřich Štreit. S panem Štreitem obec spolupracuje již delší dobu a jakýmsi vyvrcholením tohoto propojení je zakoupení tří desítek velkoplošných fotografií z jeho cyklu Brána naděje se záměrem vytvořit v budoucnu jeho stálou expozici v rekonstruovaném klášteře trinitářů. Tímto bych Vás chtěla pozvat nejen na slavnosti, ale zároveň i na neděli 5. září na vernisáž výstavy tohoto cyklu. Obrazy chceme vystavit již nyní, zatím v kostele, protože právě v neděli slaví pan Štreit 75. narozeniny,“ uvedla Marcela Janišová, vedoucí programu slavností.

Podrobný program slavností najdete na webu obce, pozvánku na vernisáž výstavy Jindřicha Štreita zde.

Zašovské slavnosti a Gastrofestival Love FOOD, jejichž organizátory jsou Obec Zašová a MAS Rožnovsko, se konají pravidelně první sobotu v září. Program začíná v 11 hod. před kulturním domem. Těšíme se na vás.

Kontakt: Marcela Janišová 602 737 956

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *