Valašské folkrockování letos bude

T klub – kulturní agentura, p. o. 1.máje 1000 Rožnov pod Radhoštěm

Tradiční hudební festival Valašské folkrockování proběhne v sobotu 22. srpna v malebném prostředí amfiteátru Na Stráni Valašského muzea v přírodě v Rožnově pod Radhoštěm. Na letošním 31. ročníku se představí legenda bluegrassu Robert Křesťan s kapelou Druhá tráva, slovenská vokální skupina Fragile, zpěvák, skladatel a hitmaker Michal Hrůza s kapelou Hrůzy a večer zakončí The Backwards, jeden z nejlepších Beatles revivalů.

S napětím jsme čekali, zda nám vývoj pandemie umožní festival uspořádat, nakonec to dobře dopadlo. Snížili jsme počet vstupenek, abychom se vešli do povoleného množství účastníků na akci, ale koncertní program jsme zachovali v plném rozsahu. Vstupujeme do čtvrté dekády oblíbeného festivalu s novým plakátem a dramaturgií, která má zaujmout všechny generace,“ popsal ředitel pořádající kulturní agentury TKA Jakub Sobotka.

„Opět se velmi těším na celý festival, atmosféru v jedinečném prostředí, kapely a samozřejmě návštěvníky. Z vystupujících asi nejvíc na Roberta Křesťana s jeho Druhou trávou. Tento muž a bluegrass mi přišel do života někdy na střední škole díky sestře a zůstal mezi mými oblíbenými doposud. Už celých 35 let,“ dodává dramaturgyně festivalu Romana Rusková.

Festival se těší dlouhodobě velké oblibě, kromě kulturního zážitku si návštěvníci užívají setkání s přáteli v přírodním amfiteátru a širokou nabídku pochutin.

PROGRAM
17:00 Robert Křesťan a Druhá tráva
18:30 Fragile
20:30 Michal Hrůza s kapelou Hrůzy
22:15 The Backwards

Více informací: Romana Rusková, 731 154 244, romana.ruskova@tka.cz
https://www.tka.cz/program/2020/08/31-valasske-folkrockovani

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *